Hamsterdam – a Kung-fu hörcsög közbelép

2019.08.05

Play Áruház és App Store kínálatát is a Prémium játékok kategóriájában erősíti, harcos kis hörcsögünk, aki végre globálisan elérhető azoknak, akik hajlandóak olyan 600Ft körüli összeget áldozni Hamsterdam történetének megismerésére. 

A történet szerint egy békés város lakóinak életét nehezítik meg az újonnan érkezett gengszter nyulak, akik bizony elég erőszakosan próbálnak hangot adni igen egyoldalú üzletpolitikájukról. De szerencsére egy kung-fu iskola legjobb diákja szembeszáll az elnyomó nyúl maffiával és nem kevés küldetés sorozaton keresztül visszapofozza őket, abba a sötét lyukba ahonnan jöttek. 

A Játék nagyon aranyos kivitelezése miatt a kis Kung-fu hörcsögünket hamar a szívünkbe zárjuk, főleg amikor látjuk, hogyan intézi el a nála háromszor nagyobb gengszter nyulakat. Az irányítás végtelenül egyszerű. A képernyő bármely részét érintgetve ütés sorozatot adunk el a velünk szemben álló ellenfélre, viszont ha ütni akarnak, akkor az adott enemy-t egy körkörös mozdulattal, az ujjunkkal ártalmatlanná tudjuk tenni, és ez által folytatni tudjuk végtelennek tűnő ütés sorozatunkat. Ha ügyes ütemben használjuk támadásunkat, akkor összegyűlik egy amolyan ulti támadás, amivel a kisebb ellenfeleket azonnal kiüthetjük, a nagyobbakat pedig igen csúnyán le tudjuk sebezni általa. 

Elég fura számomra az a tény, hogy ázsiai régiókban ingyenesen érhető el a játék, ezért ha onnan szeretnétek igénybe venni, akkor a videó leírásában hasznos információt találtok erről. Hamarosan részletes teszttel készülünk nektek.