Grimguard Tactics: End of Legends – Klasszikus körökre osztott stratéga érhető el alternatív letöltő oldalakról

2020.09.15

Az Outerdawn Limited fejlesztői, eddig inkább egyszerű játékokkal szórakoztattak minket, mint az Artrix Poker, Slotlovin-Free Slots, vagy éppen a Mana Monsters. Tehát egészen meglepő volt számunkra, hogy egy teljesen más stílussal próbálkoznak, de első ránézésre, egyáltalán nem volt baj, hiszen a Grimguard Tactics, egy két érdekes elemmel még akár többet is nyújt, mint klasszikus elődjei, de sajnos csak bizonyos tekintetben. 

A Játék alapvető karaktereiből tudunk többet is begyűjteni, akiket feláldozhatunk, vagy fejleszthetünk, hogy csapatunk részét képezzék. Akikkel random generált küldetésekben kell különböző területeken megmérkőznünk, az ellenük felsorakozó ellenséges harcosok és zombi szörnyek hordái ellen. Hamarosan részletes teszttel is érkezünk. 

Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, de mindenképpen várós a megjelenése, hiszen körökre osztott jellegű ARPG-ből rengeteg van a piacon, viszont ami tényleges Turn-Based jelleget kap, azok már jóval kevesebben sorakozhatnak fel. Így nagyon örülünk, hogy hasonló jellegű játékkal is próbálkoznak, főleg ha ilyen jónak tűnik. Nézzétek meg a játék trailer-ét, vagy gameplay videónkat, és ha tetszett a letöltési linket megtaláljátok a videó leírásában.