Graveyard Keeper – Hamarosan érkezik a mobilos verzió

2019.06.25

Steamen már egy jó ideje elérhető a Graveyard Keeper, ami sajátos hangulata miatt abszolút a rétegjátékok kedvelőinek lopta be magát a szívébe. Személy szerint én is szemeztem vele egy ideje, de úgy voltam vele, hátha lesz mobilos verzió ezért kivárom. Nem tudom, hogy csupán a vonzás törvénye, vagy a vak szerencse műve, de hamarosan érkezik Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt, ami minden bizonnyal a prémium játékok táborát fogja erősíteni.

Egyáltalán nem ismeretlen képi világgal viszont annál sajátságosabb hangulattal rendelkezik a Graveyard Keeper ahol egy középkori pályakezdő temetkezési vállalkozót alakítunk aki, különlegesen rejtélyes szituációkba keveredik szinte minden nap és éjszaka egyaránt. Ebből adódóan senki ne lepődjön a morbid néha már groteszk megoldásokon, viszont mindenképpen érdekes a maga világában a játék. Mobilos környezetben pedig még akár szórakoztató is lehet.

Megjelenésről hivatalos dátum nincs, viszont pletykaként elég sok helyen a Június 27.-ét emlegetik. Reméljük igazuk lesz és pár napon belül már játszhatunk is a temető szimulátorral. Addig is nézzetek meg egy gameplayt, ami már a mobilos verzióról készült.