Grand Criminal Online – Elérhető a Béta verzió

2020.08.08

Alternatív letöltő oldalakról már hozzá lehet férni a Grand Criminal Online béta verziójához, ami talán a GTA Chinatown Wars-hoz lehetne hasonlítani a legjobban. 

Egyelőre még kezdetleges kiforratlan a béta verzió, de mégis nagyon ígéretesnek tűnik, hiszen egy két fejlesztési hiányosságot nem nézve, egész jó kis játékot tudtak már most a béta verzióban bemutatni nekünk. 

Adott nekünk egy nem túl nagy, de szépen kidolgozott város, ahol különböző rosszarcú egyénektől kaphatunk küldetést, ami lehet autólopás és leszállítás, de akár gyilkosság is. Mellékküldetések is elérhetőek a béta verzióban, ami nem nagy pénz, de bármikor a rendelkezésünkre állnak, pont úgy, mint a kórház is, ahová bekerülve választhatunk, hogy reklám nézésért cserébe engednek ki, vagy fizetünk érte. De ha elég türelmesek vagyunk és képesek vagyunk fél percig nézni hősünket, ahogy a korházi ágyon fekszik, akkor utána minden további nélkül visszatérünk az utcára. 

Épületek vásárlása sajnos a béta verzióban nem elérhető, de lehetőség a későbbiekben nagy valószínűség szerint lesz rá, ugyanis több épület ikon is található a térképen, amikhez csak a coming soon felirat látható egyelőre. 

Különböző lőfegyverek is találhatóak a játékban, a kispisztolytól kezdve az assault rifle puskákig, szükségünk is lesz rájuk, hiszen a rivális banda tagjai egy rossz mozdulat miatt is ránk támadhatnak, amit lőfegyverek hiányában nem igazán lehet megúszni. 

Sajnos hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információnk, remélhetőleg már idén az áruházak polcaira kerül, de ha nem szeretnétek várni a játékkal, az általunk készített gameplay videó leírásában megtaláljátok a letöltési linket.