Gran Saga – Nem semmi MMO megjelenése közeledik

2020.02.03

Egy csapásra érdeklődésünk középpontjába került a Gran Saga, ami bemutató videója alapján valóban lenyűgözően hat. Az NPixel első munkájuknak számító Gran Saga mindenképpen komoly hírnevet alapozhat meg a cégnek, ha valóban olyan lesz, mint a trailerben. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, alternatív letöltő oldalakon is csak előregisztrálni lehet a megjelenésre, de mindenképpen érdemes odafigyelni rá. 

Elsősorban minden bizonnyal ázsiai régiókban lesz elérhető a játék, de joggal reménykedhetünk egy későbbi globalizáción is. Viszont amíg csak elő regisztrációs állapotban van a játék sajnos csak ezzel a trailerrel kell beérnünk, ami azért elég sokat megmutat ebből az új Open world MMO-ból. 

A nyílt világban, lóval való közlekedés, a gyönyörű grafika, az összetett harcrendszer a változatos karakterekkel mind arra enged következtetni, hogy az idei év egy nagyon érdekes bemutatója lehet a Gran Saga, ami akár ingyenesen letölthető, akár prémium kategóriás lesz (mi az előbbire tippelünk), mindenképpen meg fogja érni az árát. Nézzétek meg a játék trailerét, ami teljes mértékben magárét beszél.