Gigantic X – Készül a Blade II alkotóinak legújabb játéka

2019.04.15

Az Action Square nem túl sok játékkal nyitott eddig a nyugati mobiljátékosok felé, viszont a Blade II The Return of Evil bétája lezárult és már csak a globális megjelenésre várunk, amit meg is ígértek a fejlesztők. Addig viszont elképzelhető, hogy előbb fog megjelenni a hasonló stílusú, de teljesen más témájú top-shooter amiben idegenek ellen kell felvennünk a harcot, a távoli jövőben.

A három Különböző karakter fejlesztése és harcban való részvétele lesz a feladatunk, akikkel különböző bolygókat is be kell járnunk. A Szereplők eléggé eltérő harcstílussal rendelkeznek. A tengerészgyalogostól kezdve a barbárra a legjobban emlékeztető Titánon át egészen a két egykezes pisztollyal rendelkező, a Blade II-ből talán, legjobban az assassinra hasonlító vagány harcos csajig választhatunk közülük. 

Látványban nincs hiány, bár azért látszik, hogy még van mit fejleszteni a grafikán, de egyáltalán nem mutatnak rosszul a más geológiával rendelkező bolygók textúrái. Pontos megjelenésről nincs információnk, a stúdió, igazából sosem a gyorsaságáról volt híres. Elképzelhető, hogy a globális megjelenésig még várni kell, de amíg működnek a szerverek, alternatív letöltő oldalakon hozzá lehet férni, csak mivel már a Blade 2 szerverei sem működnek már, ezért kérdés, hogy a Gigantic X is meddig lesz elérhető ebben a formában. Nézzétek meg gameplay videónkat a karakterekről és az Official Trailler-t. Jó szórakozást!