Genshin Impact – Globálisan is elérhető, több platformon is

2020.09.28

Hosszú várakozást követően, végre elérhető a MiHoYo Limited Stúdió legújabb játéka, ami egyszerre jelent meg PC-re, Playstation 4-re, iOS-re, és Androidra egyaránt. A Hatás pedig nem marad el, hiszen szemet gyönyörködtető látvány, és kooperatív játékélmény vár bennünket. 

A Játék maga már Szeptember 27.-én letölthető volt, de a szerverek csak a hivatalos megjelenés napján, 28.-án indultak. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, ami közel 6 GB-ot jelent, természetesen PC-n és Playstation-ön valamivel több, hozzávetőlegesen 10 GB. Viszont telepítés után, egy igazi konzol szintű élmény vár bennünket, látványos harcokkal, érdekes és változatos karakterekkel, open world térképpel, és rengeteg tennivalóval. 

Túl sok különbség nincs a mobilos és konzolos verzió között, de azért apró eltérések miatt érezhető némi változás a két verzió grafikai megjelenését figyelve, de ez a különbség olyan elenyésző, hogy a mobilverzió, szinte páratlan szépségű kidolgozottságnak ad tanúbizonyságot. 

Hamarosan részletes teszttel is érkezünk nektek a sok gameplay videó között, viszont ha nektek is tetszett, amit láttatok, akkor töltsétek le, és jó játékot kívánok, az idei év talán legjobb mobiljátékához. Jó szórakozást!