Genshin Impact – Elindult a végső Béta, és még jelentkezni is lehet rá

2020.05.16

Sosem felejtem mikor először játszottam a miHoYo Limited mobiljátékával a Honkai Impact 3rd-vel. Körülbelül akkor döntöttem el, hogy mobiljátékkal szeretnék foglalkozni, hiszen akkor kaptam elsőnek konzolszerű élményt egy mobiljátéktól. A Lineáris zárt pályákon való anime stílusú Hack-and-Slash, a mai napig óriási népszerűségnek örvend, így 2019. December 26.-tól PC-re is elérhető a játék. 

Már elég régóta tudjuk, hogy új project van készülőben miHoYo Limited anime stílusú boszorkány konyhájában, ugyanis a Genshin impact szintén anime stílusú Open World Hack-and-Slash játéka a videók alapján valami hihetetlen jól nézz ki, és a jól megszokott látványos harcrendszer sem marad el.

Most viszont ti is tudtok jelentkezni a Genshin Impact zárt bétájára az alábbi linken, csak arra van szükség, hogy regisztráljatok egy miHoYo account-ot és pár kérdést követően már jelentkezhettek is a Final Beta-ra. Szerintem érdemes tenni vele egy próbát, hátha valaki megkapja, közölünk is. Én nagyon várom ezt a játékot.

Deq