Game of Thrones: Beyond the Wall – App Store után, Play Áruházban is elérhető

2020.04.02

Hosszú várakozást és megannyi kéretlen reklámot végignézve, vártuk a Game of Thrones: Beyond the Wall megjelenését, hiszen a Trónok harca sorozat alapján készült mobiljáték, az előzetesek alapján nem csak a széria kedvelőinek lehet érdekes. 

Első ránézésre egy történet központú körökre osztott stratégiai játékot kapunk, ami számomra több szempontból is pozitív hatást keltet. Ugyanis féltem, hogy egy szimpla bázisfejlesztős játékot kapunk, amiben semmi másra nem kell foglalkoznunk csak a nyersanyag begyűjtéssel. De szerencsére eddig sokkal inkább a történeten van a hangsúly. A körökre osztott stratégiai rendszer sem az eddig megszokott, már szinte unalmassá váló, egyhelyben álló támadások sorozata, hanem éppen, hogy helyezkednünk kell karaktereinkkel a sikeres támadások érdekében, akik a sorozat olyan hőseit is felsorakoztatják, mint Jon Snow, Jaime Lannister, Melisandre, vagy Tormund Giantsbane. A grafikai megjelenítés nem éppen kifogástalan, de mégis kellemes látvány fogad minket, ami által hidat képes alkotni a sorozat és a játék között. 

Nézzétek meg a Gameplay videónkat a játék első tíz percéről, és ha nem feltétlen vagytok a sorozat kedvelői, de szeretitek a stratégiai játékokat, akkor mindenképpen tegyetek vele egy próbát.