Full Metal Monsters – Elérhető Play áruházban

2019.03.31

Kevés dolog lehet izgalmasabb, mint komoly fegyverzettel felszerelt dinoszauruszokon lovagolva harcolni. Ezt az élményt prezentálja nekünk a Full Metal Monsters, amiben egy arénában kell akár 5v5-ös küzdelemben legyőznünk az ellent.

Rengeteg dinoszaurusz található a játékban, amiket fejlődésünk után kapunk, kivéve, nem szeretnénk sokáig farmolni, különböző összegekért megvásárolhatunk különböző harcos óriáshüllőket is. A fejlesztők sajátos fegyverekkel, speciális skillekkel vagy támadásokkal próbálták minél különlegesebbé tenni hűséges társunkat a harcokban. Legalább 20 különböző sárkánygyík közül választhatunk, akiket különböző felszereléssel is be tudunk szerezni. Kérdés, hogy mennyi időt, vagy pénzt szeretnék beleáldozni a játékba, ugyanis a pay-to-win hatás eléggé érezhető az OP őshüllők megvásárlása által. 

A különböző dinófajták illetve támadási stílusuk miatt elég változatos lett a játék, ugyanis választhatunk repülő Pterandonont vagy Pterodactylus-t is, akikkel az égből tudjuk hatékonyan támadni az ellen viszont könnyű célpontok is lehetünk. A velociraptor és dilophosaurus inkább a mozgékonyabb egységekhez tartoznak, míg a Triceraptops, Pentaceratops, vagy Ankylosaurus inkább a tank pozíciót képesek betölteni. 

Összességében a játék kísértetiesen hasonlít a War Robots nagyon sikeres szintén aréna jellegű PvP-re, amiben hasonló körülmények között csak óriás robotokat kell irányítanunk. Viszont mindenképpen érdekes újítás lehet a dinoszaurusz hátón való aréna küzdelmek. Akit érdekel, Play áruházban már ki is próbálhatja a játékot.