Forza Street – Elérhető Windows 10-re, hamarosan mobilkészülékekre is megjelenik

2019.04.16

Az XBOX-on oly népszerű versenyjáték következő verziója megjelent windows 10-re, ami ennek ellenére kifejezetten mobilkörnyezetre készített játék, ugyanis az irányítás maximálisan leegyszerűsítve: csak 1 gombot kell használnunk pont úgy mint rokonjátékában a Miami Street-ben. 

Túlságosan élvezetes az egygombos versenyjáték nem igazán lehet, ugyanis azok a kihívások vesznek el belőle, amik miatt sokan megszerették az autóversenyek virtuális világba való átültetését. Viszont mobilkészülékekre az irányítás miatt, igencsak leegyszerűsített játékok kerültek napvilágra. Persze akad olyan a kínálatban, amik tényleg egész jól sikerültek a maguk stílusában, mint pl.: az Asphalt sorozat, a NFS No Limit, vagy éppen a CarX Drift Racing, de össze sem lehet hasonlítani az élményt, amit anno az NFSU2 -től vagy éppen a Forza Horizon-tól kaptunk. Viszont a próbálkozások nem hagynak alább ennek következményeképpen, akik könnyed, de szép autóversenyre vágynak, és már unják a mostani felhozatalt, hamarosan mobilkészülékeiken is kipróbálhatják a Microsoft Studios legújabb üdvöskéjét a Forza Street-et. Ami eredményes lehet, egy nagyon jól felépített story kampány, amibe még esetleg a multit is bele lehetne vonni. Reméljük, ezt a rést próbálja kihasználni a Forza Street is.

Remélhetőleg App Store és a Play áruház kínálatát is egyaránt gyarapítani fogja a Forza Street, hivatalosan erről nem derült ki információ, de feltételezhetően mindkét operációs rendszerrel rendelkező készüléktulajdonosok is kipróbálhatják hamarosan. Nézzétek meg a kedvcsináló trailert, ahol a Pazar grafika mindenképpen magáért beszél, míg a játékélményt majd személyesen kell megtapasztalnunk.