First Summoner – Rachel hamarosan hátat fordít nekünk 

2020.06.22

A First Summoner egy nagyon jól kidolgozott, látványos grafikával ellátott RPG, amiben Rachel nevű bosszúra szomjas főhősnőnk irányításával, Clash Royale-hoz hasonlóan tudjuk lehívni egységeinket, és velük kell átverekednünk magunk az adott pályákon. Viszont a LINE Games kiadásában mostanában rengeteg új játék ütötte fel a fejét, és valószínűleg e címek annyira elvonják a fejlesztők figyelmét, hogy egyszerűen már nincs kapacitásuk a First Summonerre. 

Szomorú hír ez néhányunknak, hiszen nekem is nagyon sok kellemes órát okozott ez a remek Clash Royale alapjaira helyezett RPG. Hiszen nemcsak a történet, és a harcrendszer volt ötletesen kidolgozva, de folyamatos fejlesztésekkel még egy egészen jól kitalált multiplayert is összehoztak, ami nem valós idejű online játék volt, de mégis jól kidolgozták. 

Már egy jó ideje kiadtak egy közleményt a fejlesztők, amiben azt ecsetelik, hogy mennyire kevés játékosbázisa van a First Summonernek, ezért Június 30.-án leállítják a szervereket és nem lesz elérhető utána. Egy újabb remek játék, ami eltűnik a kapitalista rendszer süllyesztőjében. Részletes tesztünket itt tudod elolvasni.

Nézzétek meg Al Hunplayr Búcsú videóját, ugyanis ismerőseim közül ő volt, aki a legdurvábban tolta ezt a remek játékot.