Final Fantasy Crystal Chronicles – Remaster verzióval tér vissza a nyár végén

2020.07.06

Még 2003-ban jelent meg Nintendo Wii-re a Final Fantasy Crystal Chronicles, ami egy vicces megoldásokkal ellátott dungeon crawler volt, és a maga idejében egészen élvezhető játékként mutatkozott be. Most viszont a Square Enix bejelentette, hogy elhozza nekünk a remaster verziót Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, iOS és Android rendszerű készülékekre is. 

A játék megjelenését, 2020. augusztus 27.-ére ígérték a fejlesztők, de sajnos a mobilos verzió megjelenési dátumát a változtatás jogán csúsztathatják. Szerencsére erről egyelőre szó sincs, de ha nem tudnak időben végezni, akkor sajnos elképzelhető a csúszás. 

Prémium kategóriás játékként fog megjelenni, aminek pontos árát egyelőre nem lehet tudni, de érkezik minden platformra egy Lite verzió, amiben 3 dungoen-t ki is tudunk pörgetni, míg a maradék 10 dungeon már csak pénzért lesz elérhető

A Fejlesztők ígérnek multiplayer játékrészt, és cross-platform támogatást, ami csak annyit jelent, hogy PlayStation felhasználók játszhatnak a Nintendo Swicth játékosaival, míg az iOS készülék tulajdonosai játszhatnak majd az Androidos felhasználókkal. 

Mi nagyon bizakodóak vagyunk a játékkal kapcsolatban, ugyanis egy régi jól bevált címet mindig szívesen látunk mobil közegben. Reméljük, hogy hozza a rég megszokott játékélményt. Nézzétek meg a remaster verzió release date videóját, hátha ti is kedvet kaptok hozzá.