Fallout Shelter Online – Új Update érkezett, és lehet kiszivárgott a megjelenési dátum

2020.09.10

A Fallout Shelter óriási sikere után a Bethesda úgy gondolta, hogy kicsit átalakítva, egy amolyan online környezetbe ülteti át a jól ismert Vault építő stratégiai játékát. Hogy ez hogy sikerült, arról részletes tesztünkben ide kattintva tudtok olvasni. De most az új frissítés kapcsán, és a lehetséges megjelenési dátumról szeretnénk hírt adni nektek. 

A Fallout Shelter népszerűsége teljes mértékben érthető, hiszen az aranyosan kidolgozott PIP Boy karakterek, és a vault kidolgozottságának összhatása, abszolút olyan hatást kell, hogy tényleg egy Mini Fallout játékkal játszunk. A Fallout Shelter Online-ban pedig sikerült kiküszöbölni a hibákat, és a Fallout 4 térképét is felfedezhetjük, amit csak fokoz az online élmény. 

Az új frissítés pedig elhozza nekünk The Doom Slayer-t és egy Doom event-et is, ami önmagában is nagyon poén, hiszen érdekes ötlet, összeboronálni a két játékot, akár egy event erejéig is. Főleg, hogy Doom Slayer elérhető karakter lett a játékban. 

A Megjelenési dátumra pedig Manó lett figyelmes, ezúton köszönjük neki az észrevételt, ugyanis egy rövid ideig a hírek között hagyták az egyik később megjelenő posztjukat, ami szerint a megjelenés dátuma Szeptember 21. Remélhetőleg, ez tényleges információ, és szeptember végén, már globálisan is elérhető lesz a Fallout Shelter Online