Fallout Shelter Online – Alternatív letöltő oldalakon már elérhető

2020.06.18

Ki ne ismerné a Fallout Franchise-t, most már szerintem nyugodtan nevezhetjük annak, hiszen több része is hihetetlen sikereket ért el pont úgy, mint anno a második rész, ami még izommetrikus nézetben volt játszható,  már akkor az egész Egyesült Államokat bejárhattuk, és megismerhettük az atompusztítás utáni Amerikát. A Fallout harmadik része pedig már TPP nézetben szolgáltatta ugyanezt a játékmenetet, amit a negyedik részben még nagyobbra és összetettebbre sikerült megalkotni. Mindeközben pedig mobilokon és később konzolokon és pc-n is elérhető lett a Fallout Shelter, ami teljes egészében egy új mechanikára és stílusra épült, egyedül az atompusztítás utáni légkör maradt meg. De még ekkora változtatások ellenére is sikerült megtartani azt a sajátos hangulatot, amit az egész sorozaton keresztül is éreztünk. Valószínű a Pipboy-os képi megvalósítás is hozzájárult ehhez, hiszen ezeket a rajzos karaktereket már nagyon régóta ismerjük. 

Most viszont alternatív letöltő oldalakon elérhető a Fallout Shelter Online, amiben már multiplayer közegben is kipróbálhatjuk, hogy mennyire tudjuk, életben tartani földalatti kis "Vaultunk" tagjait. Hiszen vizet, élelmet és fegyvert is biztosítanunk kell nekik, hogy nyugodtabb körülmények között tengessék napjaikat. Hiszen rengeteg veszély leselkedik rájuk, akár a földalatti bunkerben, akár pedig ha ki küldjük őket felfedezni bizonyos területekre. Mindezek mellett gondoskodnunk kell utánpótlásról, ami lehet ember, fegyver, vagy különböző tárgyak, amik hasznosak lehetnek a közösség túlélése érdekében. 

Hamarosan Gameplay videóval is készülünk a játékról, hogy megnézzük mennyi minden változott a Fallout Shelter Onlineban.