Fall Guys – Alternatív letöltő oldalakon elő lehet regisztrálni a megjelenésre

2020.08.25

Körülbelül augusztus eleje környékén jelenhetett meg a Fall Guys, PC-re és Playstation 4 konzolra egyaránt, amióta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ez az addiktív kis játék.  Mobilos változatának megjelenésére pedig, alternatív letöltő oldalon elő lehet regisztrálni.

Feladatunk az, hogy többedmagunkkal különböző pályákon, és egyéb vicces feladatok között, hogy mindig minél előkelőbb helyen végezzünk, mert csak egy bizonyos százaléka a versenyzőknek jut tovább, ahol a legvégén, egy különleges versenypályán kell utolsónak maradnunk. Ha ez sikerül, akkor megnyerjük az adott játékot. A legbolondosabb futóversenytől kezdve, tojáslopós versenyen át, egészen a mókusfarok lopásig mindenféle mókás bolond versenyeken veszünk részt, ahol még feltartani is fel tudjuk az ellenséget, ha sikerül őket elkapnunk és visszahúznunk egy kicsit. 

Hatalmas sikerét tekintve várható, hogy több platformra is beköszönt majd a játék, viszont ez a hír egyelőre még nem hivatalos, azért joggal lehetünk bizakodóak, hiszen ritkán fordul elő, hogy az egyik legnagyobb kínai letöltő oldalon szereplő bemutató nem jelenik meg. A játék címe valószínűleg Fall Guys: Ultimate Knockout Mobile lesz, de sajnos megjelenési dátumról, egyelőre semmilyen információ nincs, reméljük, hamarosan többet tudunk majd. Feltételezhetően Android és iOS rendszerű készülékekre is érkezik, reményeink szerint, még az idei évben.