Ezeket a mobiljátékokat várom a legjobban 2021-ben

2021.01.04

A 2020-as év nem úgy vonul be az emlékezetünkbe, hogy milyen egy szuper év volt. Még ha a játékokat nézzük, akkor is néhány alkotást leszámítva, nem volt túl erős az előző év. Viszont a 2021-es év, elég ígéretesnek tűnik, legalábbis a mobiljátékok piacát tekintve mindenképpen, hiszen nagyon ígéretes címeket várunk 2021-ben. Ebből válogattam össze a számomra leginkább várós címeket. Tehát a lista: 

Odin: Valhalla Rising - Az idei év egyik legjobban várt mobiljátéka kétség kívül az Odin: Valhalla Rising. Viking alapokra helyezett MMORPG, páratlan grafikával, ami által életre kelnek az óriási szörnyek és hatalmas bejárható területek. Hivatalos megjelenési dátum nincs, de reméljük, hogy idén már játszhatunk vele. Részletes információért kattints ide.

Just Cause Mobile - Vegyes fogadtatást kapott az izommetrikus nézetű Kooperatív élményt is szolgáló Just Cause Mobile, pedig a trailer alapján nagyon ígéretesnek tűnik. Részletes információért kattints ide.

Gang Domination - Igen érdekes Parkour-hecker játékot akarnak kiadni a Gameloft fejlesztői. Ha hihetünk az eddig napvilágra került videóknak, akkor nagyon érdekes játékra számíthatunk a Gang Domination személyében. Részletes információért kattints ide.

Chrono Odyssey - Hivatalosan csak 2022 környékén ígérték ezt a multi platform MMORPG-t, de reményeink szerint legalább az Alpha vagy Béta verziót meg tudjuk nézni idén, hiszen a trailer alapján, nagyon ígéretes játéknak tűnik a Chrono Odysse. Részletes információért kattints ide.

Tower of Fantasy - Genshin Impact ösvényén járva a Tower of Fantasy egy szintén anime stílusú Open World RPG, sokkal inkább Sci-fi stílusban. Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, de nagyon várjuk a megjelenését. Részletes információért kattints ide.

Devil May Cry Mobile - Ha minden jól megy idén még a Hack-and-Slash játékok királya is tiszteletét teszi mobilos környezetben, mind ezt a Capcom kiadásában. 

Shadow of Nyog - A Körökre osztott stratégiai játékok idei gyöngyszeme lehet a Shadow of Nyog, aminek dark-os stílusa, és érdekesen megformált karakterei minden bizonyára sokáig rabul ejtik az erre a témára fogékony játékosokat. Egyelőre megjelenés még várat magára, hiszen csak az ázsiai verziónak a teszt fázisa ért véget pár hónapja. 

Cyberika - Cyberpunk stílusban még egyáltalán nem láttunk LDOE klónt, pedig az évek folyamán jó néhánnyal találkozhattunk, de sajnos mind a lakatlan szigetek életérzését keltették. A Kefir! Munkatársai most viszont szakítanak a már unalmasnak is mondható környezettel és egy a jövőben egy megapoliszban kell túlélnünk, genetikai módosításokkal és folyamatos bandák elleni harccal. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információnk, viszont reméljük, sokáig már nem kell várnunk rá. Részletes információért kattints ide.

Tom and Jerry: Chase - Az aszimmetrikus multiplayer játékok idei legjobban várt játéka kétség kívül a Tom and Jerry: Chase, amiben az ismert karakterekkel, az ismert helyszíneken, az ismert módszerekkel kell győzelemre vinni egér csapatunkat, vagy éppen Tom-ot, attól függően, hogy kit választunk a játszma elején. Hivatalos megjelenési dátum nincs, és a várakozás is nagyon hosszú ideje tart, de reméljük idén már globálisan is megjelenik ez a remek játék, ami olyan élményt ad, mintha a sorozatot néznénk. Részletes információért kattints ide.

Crossout Mobile - PC-n és konzolokon elhíresült ingyenesen letölthető Aréna multiplayer shooter igazán szépen lett beleültetve az autós roncs derbi környezetben, ezért nem véletlen, hogy a bejelentés óta nagyon sokan várjuk a Mobilos Crossout megjelenését. Egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni a megjelenésről, de a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a játékon. Részletes információért kattints ide.

Don't Starve: New Home - A Don't Starve különálló mobilos játékát már nyáron bejelentették, viszont a nagy népszerűségre való tekintettel még eltolták a fejlesztők a béta tesztet is, hogy még jobb Don't Starve élményt tudjanak a játékosoknak adni. Emiatt sajnos találgatni sem lehet a megjelenésről, viszont az már most biztos, hogy ismeretlenül is nagyon várjuk ezt a játékot. Részletes információért kattints ide.

Endless Survival - Az izommetrikus nézetű shooter a Last Day On Earth játékok stílusát hozza nekünk, amiben viszont nem túlélő játék elemekkel találkozhatunk, hanem sokkal inkább egy amolyan Top Shooter jelleggel, rengeteg fegyverrel, és még több ellenséggel találkozhatunk portyáink folyamán. Reméljük, már az idei év első felében játszhatunk vele. Részletes információért kattints ide.

Farlight 84 - Igazi Steampunk jellegű Battle Royale játék trailer-t készítettek a hamarosan megjelenő Farlight 84-nek, aminek ha hihetünk, akkor egy igazán pörgős és látványos Battle Royale játékot kapunk kicsit Fortnite stílusban. Részletes információért kattints ide.

Ace Racer - Egy igazán érdekes Sci-fi autóverseny fog az idén megjelenni a NetEase-től, amiben high-tech járgányokat kell tuningolnunk, és győzelemre vezetnünk a néha elég nyakatekert pályákon. Hivatalos megjelenési dátumot itt sem kaptunk, de reméljük, nem kell sokáig várnunk rá. Részletes információért kattints ide.

Metal Revolution - Egy jó ideje várjuk már a Metal Revolution 1v1 robotos fighting game megjelenését, hiszen jó ideje már, hogy bejelentették megjelenését több platformra is, ez idáig viszont nem sok minden történt a játékkal kapcsolatban, viszont ha ennek az az oka, hogy gőzerővel dolgoznak a crossplatform megjelenésen, akkor mi türelmesen várunk, hiszen a videók alapján nem akármilyen játék lesz a Metal Revolution. Részletes információért kattints ide.

The Witcher: Monster Slayer - Kiterjesztett valóságban készül a legújabb mobilos Witcher játék, amiben a hírhedt szörnyeket kell levadásznunk különböző technikák segítségével. Reméljük nem túl sokára. Részletes információért kattints ide.

Rise of Cultures - A bázisépítős játékok egyik várományosa a Rise of Cultures, hiszen aranyosan kivitelezett grafikáján felül, több korszakot is megélhetünk népünkkel az ókortól egészen napjaink metropoliszáig. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, de reméljük, már sokáig nem kell várnunk rá, hiszen a teszt verzió és szép állapotban volt. Részletes információért kattints ide.

War in Arms - A CQB shooterek következő várományosa a War in Arms, amiről egyelőre túl sokat nem lehet tudni, de ha igazak a pletykák, akkor egy igazán izgalmas körökre osztott multiplayer shooter-t kapunk. Már nagyon várjuk. Remélhetőleg a nyár közepéig be is robog hozzánk. Részletes információért kattints ide.

Diablo Immortal - Évek óta várjuk már a megjelenését, de reményeink szerint, idén, talán már ténylegesen elérhetővé válik globálisan is ez a hányattatott sorsú játék.

Apex Legends Mobile - Régóta várjuk az Apex Legends Mobile megjelenését is, de egyelőre még egy használható gameplay-t sem láttunk róla, viszont ha ennyi ideig dolgoznak rajta, akkor csak jó lehet az EA Battle Royale játéka. 

Így azért van néhány cím, ami igazán várós lehet 2021-ben. Te melyik mobiljátékot várod a legjobban idén?