Ezeket a mobiljátékokat várjuk 2020-ban

2020.01.02

A 2019-es év is nagyon jó játékokat prezentált nekünk, de ahogy elnézem a várható megjelenő mobilos érkezéseket, igencsak érdekes alkotások kerülhetnek napvilágra az idei évben. A listát úgy próbáltuk összeállítani, hogy a tavaly már említett, de még meg nem jelent játékokat, kihagynánk a felsorolásból, hiszen azért mert tavaly hiába vártuk őket, még nem jelenti, hogy csökkent volna érdeklődésünk feléjük. Hiszen az olyan nyilvánvaló címeknek mint a Diablo Immortal, a The Pascal's Wager, vagy éppen az Apex Legends Mobile megjelenésük, talán az idei évben beteljesül. Mi viszont most ezeken a címeken kívül is összeszedtünk néhány leendő alkotást, amit szívesen látnánk az idei megjelenések között. 

League of Legends Wild Rift - Nagyon úgy fest jelen állás szerint, hogy az idei év mobilos MOBA-k éve lesz, ugyanis nem más teszi tiszteletét android és iOS renszeren, mint a legendás League of Legends. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Marvel Super Wars - Marvel játékot mindig várunk, nem különösképpen, ha azt egy jól felépített MOBA-ban hozzák el nekünk. Főleg, ha olyan cég foglalkozik vele, mint a NetEase. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Dragon Raja - MMORPG-k tavaly is szép számmal, egészen játszható minőségben jelentek meg, viszont az idei év egyik legjobban várt játékai között tarthatjuk számon a Dragon Raja-t, ugyanis a Cyberpunk stílus,  jól kidolgozott történet szál, egy egészen újfajta hatást kelthet a számunkra. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Code: Z - A Sky Tour által megálmodott Zombis MMO nem hat teljesen újdonságként, ugyanis a Life After már nagyon magasra rakta a mércét, de a Code: Z-nek, a jól felépített multiplayer harcokkal határozottan az a terve, hogy megugorja ezt a lécet.

Forza Street - Ezért biztos sokan meg fognak kövezni, de még mindig azt mondom, hogy ha a multiplayer részét jól kidolgozzák, akkor nagyon jó kis versenyzős játék lesz a Forza Street, ami az irányítást tekintve semmiben sem hasonlít nagy testvéréhez, de a versenyélményt még így is nagyon sikeresen vissza tudja adni. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Devil May Cry: Pinnacle - Devil May Cry mobilos változata nem kicsit várós, hiszen a kiszivárgott gameplay videók alapján igazán ígéretes lesz a mobilos verzió is. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Path of Exile: Mobile - A Grinding Gear Games igazán meglepő bejelentést tett azzal, hogy napvilágra hozták tervüket, miszerint Mobil platformra is elhozzák a Path of Exile: Mobile-t. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Project Odin - Megjelenése még nagyon messze van, egy rövid kis bemutató videón kívül sajnos túl sokat nem láttunk belőle, viszont ez a pár másodperces képsor is elég megnyerő. De a megjelenés, egyáltalán nem áll stabil lábakon, mi csak reménykedni tudunk az idei megjelenésben,  és hogy valami ilyen irányba fog elindulni a mobilgaming 2020-ban. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Genshin Impact - Honkai Impact 3rd fejlesztőinek legújabb játéka remélhetőleg a 2020-as évben már globálisan is elérhető lesz. Ugyanis nagyon szép anime grafikájú, openworld, hack-and-slash játékként nagyon várós cím a Genshin Impact. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Rogue Agents - Igazából a megjelenés már tavalyra volt várható, de a visszajelzések alapján sajnos nem sikerült úgy a játék, ahogyan azt sokan várták. A Fejlesztők viszont ráfeküdtek, hogy a felmerülő problémákat kijavítsák, az újonnan kiszivárgott információk szerint még akár jó is lehet ez az izgalmas akció parkour PvP. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Undying - Mindenképpen egy nagyon hangulatos alkotásnak ígérkezik a PC-n is megjelenő Zombi apokalipszisben játszódó történet, ahol egy anyukával és kisfiával próbáljuk meg túlélni a káoszt. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Tom and Jerry: 1v4 - Ázsiai régiókban már régóta elérhető a NetEase által megalkotott Tom & Jerry játék, ami humoros elemein felül egy elég szokatlan 1v4-es multiplayer játékot kínál. Remélhetőleg idén hozzánk is elérkezik. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

JX3 Mobile - A Tencent Games fejlesztői egy egészen más stílusú játékot készülnek kiadni az idei évben, mint amint eddig megszoktunk tőlük. Ugyanis nagyon hangulatos grafika és látványos harcrendszer jellemzi a JX3 Mobile-t ami a feudális japánban játszódó oldalnézetes hack-and-slash akció játék, aminek idei megjelenése nagyon aktuális lenne, ugyanis már elég régóta dolgoznak rajta a srácok. Ide kattintva a részletes cikket tudjátok elolvasni.

Bízunk benne, hogy ezek a játékok között akad olyan is ami esetleg felkeltette az érdeklődésed, és remélhetőleg ezek közül azért jó pár idén meg is fog jelenni, viszont mint tavaly így idén is előfordulhat, hogy jó néhány cím a következő évre csúszik. Reméljük azért ez nem fog bekövetkezni, ugyanis ezen játékok feltétlen szükségesek, ahhoz, hogy az idei év is játékélményben gazdag legyen.