Ezeket a mobil játékokat várjuk 2019-ben.

2019.01.01

A 2018-as év sem volt rossz a mobil játékok kedvelőinek, de a 2019-es év igazi ínyenc csemegéket tartogat a számunkra, nézzük is a listát:

Call of Duty Mobile (Legends of War)

Eljött az idő, hogy az Activision is elhozza sokak nagy kedvencét a Call of Duty szériát. Látványos grafika, pörgős játékmenet jellemzi a zombie móddal is ellátott mobilos verziót. Megjelenésről hivatalos infó nincs feltételezhetően 2019 első fele. 

Cat Quest 2

A MACSKA ZELDA különleges kalandjai visszatérnek ezúttal egy társsal együtt, akit akár egy barátunk is megszemélyesíthet, és kooperatív módban közösen tudjuk végigjátszani a történetet. Viccesen kidolgozott grafika, és az aranyos szereplők gondoskodnak arról, hogy ez a macska kaland hamar belopja magát a szívünkbe.

Cyber Hunter

Egy cyberpunk stílusú battle royale játék, ami különleges fegyverekkel, szuper járművekkel, fortnite-hoz hasonló építkezéssel gondoskodik a szórakozásunkról. Megjelenés feltételezhetően még januárban esedékes lesz. 

A Diablo Immortal 

Nehézkes bemutatása után sem lett jobb a fogadtatása, de ez csupán előítélet semmi több. Ugyanis ha megnézzük a trailer-t, kiderül számunkra, hogy nem csupán egy diablo-t szeretnének mobilkészülékekre, hanem valóban egy folytatást próbálnak összehozni a fejlesztők. 6 karakter, teljesen eltérő harcrendszerrel, kisebb nagyobb újítások a csatákban. Megjelenésről hivatalos információ nincs, sajnos csak annyi biztos, hogy az idei évben.  

Eve Project Galaxy

Az Eve Online mobilos verziója igencsak megmozgatta a mobiljátékos közösséget, mivel pc-s körökben ismert verzió nem véletlen tett akkora hírnévre szert. Hosszú klán háborúk, rangok, amiket komolyan kell venni. Reméljük, hogy ezt a világot valamilyen formában sikerül a fejlesztőknek mobilkészülékre átavanzsálni, mert akkor egy újabb szuper játékot kapunk 2019-ben. 

Hundred Soul 

Ennek a látványos Hack-and-Slash játéknak a bétá-ját már le lehet tölteni alternatív letöltő oldalakon, de optimalizálatlansága miatt még a hivatalos megjelenés várat magára. A Hundred Soul szörnyrepertoárja illetve látványos harcrendszere mindenképpen hozza a konzolok által megszokott színvonalat. A hivatalos megjelenés egyelőre bizonytalan. 

King of Hunters 

Egy izommetrikus nézetű Battle Royale játék, telis-tele apró, de annál sokkal többet jelentő újításokkal. Közelharci fegyverekkel, akár lóháton, akár gyalog próbáljuk meg átszelni a sivatagos térképet. Pazar grafikával és egy jól kidolgozott harcrendszerrel. Megjelenés hamarosan.

Pay Day Crime War

Ha már a COD is, akkor bizony a Pay Day is tiszteletét teszi mobiljátékos körökben. Ahol PvP jelleggel kell akár rendőrnek megakadályoznunk a bankrablást, vagy bohócmaszkos bűnözőként kell sikerre vinnünk a rablást. Megjelenésről hivatalos dátum nincs, de valószínűleg januárra vagy februárra tehető. 

Project NL (név még változhat)

Egy újabb érdekes izommetrikus nézetű Battle Royale játék, ahol nem csak a harcra kell koncentrálnunk, hanem követ fejtenünk, fát vágnunk növényeket gyűjtenünk, de még ennivalót is szereznünk kell, amolyan survival jelleggel. Az idei év egyik nagy érdekessége lehet a játék. 

Shadowgun War Games

Shadowgun játékokból már több is elérhető a különböző áruházakból. Viszont legújabb része a War Games egy Arénába kalauzol el minket, ahol a Modern gladiátorokhoz hasonlóan nagyközönség előtt kell a headshot-okat kiosztanunk. Hangulatban mindenképpen egy érdekes játék lesz a Shadowgun War Games.  

Song of Ruin

A több platformra is érkező Song of Ruin egy ősi világba kalauzol el minket, amiben a főhős ébren és álmában is harcol az ellene felvonuló szörnyseregek ellen. Már nagyon rég nem találkoztunk olyan játékkal ahol párhuzamos világokban ugrálhatnánk. Remélhetőleg a Song of Ruin ezen hiánytermékek táborát erősíti majd. 

LifeAfter

Egy igazi Zombie horror készül megérkezni hozzánk is, amiben fát kell vágnunk követ fejtenünk, építkeznünk, és mindezt TPS nézetben, akár barátainkkal együttvéve, egy hatalmas nyílt világban, ahol bizony a zombik komoly problémát jelentenek. Megjelenés tisztázatlan még az is meglehet, hogy csak a félév végén kapjuk meg. 

The Pascals Wager - Annunciation

A Pascals Wager angyali üdvözlet, egy igazi rémálomszerű bizarr helyszínen játszódó dark souls-ra hasonlító mobiljáték, amiben még a szereplők lelkivilágába is bepillantást nyerhetünk. 

Eclipse Isle

Az Eclipse Isle régebbi nevén Operation Stormy Island, egy anime grafikájú battle royale játék, amiben a közelharci fegyverek dominálnak. Látványos grafika, és még látványosabb harcrendszer vár minket. Megjelenésről hozzávetőleges információnk sincs, de reméljük, hogy túl sokat nem kell már várni rá. 

Próbáltunk nem túlzásba esni a játékokkal, de bizony még így is sarkítottunk a listán. Reméljük, hogy találtatok kedvetekre valót márcsak azért is, mert így együtt várhatjuk a megjelenéseket. Videó formában is elkészítettem ezt a listát, ha van kedvetek nézzétek meg, mivel a játékok bemutató videóit látni az összeállításban. Jó szórakozást!