Extraordinary Ones- Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.01.16

Régebben is említettem, hogy az idei év, ha a mobiljátékokat vesszük figyelembe, akkor igencsak mondhatjuk, hogy 2020 a MOBA-k éve lesz. Hiszen az idei év egyik legjobban várt játéka a LoL Wild Rift, aminek nagyobbik testvére a MOBA-k koronázatlan királya is elérhető lesz mobilos platformon. Míg a NETEase a tavalyi évet a Battle Royale játékoknak szentelte, úgy fest, hogy idén inkább a MOBA stílust részesíti előnyben. Hiszen az Extraordinary Ones megjelenése mellett hamarosan a Marvel Super War is az áruházak polcait fogja bővíteni.

Az Extraordinary Ones pedig anime stílus jegyeket szép számban felvonultatva képvisel. Ugyanis egy iskola diákjai a főszereplői, ennek a sajátos MOBA-nak, amiben elég változatos a harcrendszer ahhoz, hogy esetleg hosszabb időre is lekösse a stílus kedvelőit. A csata jól kidolgozottnak tűnik, többféle stílus közül is választhatunk, úgy, mint közelharci támadás, távolsági támadás, vagy éppen különböző varázsképességekkel. Az anime stílusú grafika pedig, szép kidolgozottságáról ad tanúbizonyságot, elég csak ránézni. 

Az idei évben rengeteg MOBA készül globálisan megjelenni, amik közül az Extraordinary Ones Play Áruházban és App Store-ban is ingyenesen letölthető, de mikrótranzakcióra számítanunk kell.