Exile Survival – Survive to fight the Gods again – Elérhető Play Áruházban

2020.01.30

Még mindig akadnak olyan fejlesztők, akik a több éve már, hogy működő Last Day on Earth nyomdokaiba akarnak lépni, vagy csupán évekkel ezelőtt a Kefir! srácai egy új mobilos műfajt teremtettek? Valószínűleg az utóbbit igazolja, hogy ebben a stílusban találkozhatunk, dínós, (jurassic Survival), középkori (Grim Soul), vadnyugati (Westland Survival), többféle Viking (Winter Survival, Stormfall), de még anime stílusban is (Z Girls 2), mind a mellett a sok-sok zombi apokalipszises verziót most inkább nem említeném. A napokban pedig megjelent a legújabb variáns, amiben a Conan féle barbár időkben próbálhatunk meg túlélni, lootolással, építkezéssel és skillek fejlesztésével.

Ugyanis az Exile Survival-ben a szokásos építkezés mellett egy igen érdekes harcrendszerre épülő skill fát sajátíthatunk el, amik bizony sokban hozzásegítenek minket a sikeres portyázásokhoz. Karakterünket egész részletesen személyre tudjuk szabni, akár még tetoválásunkat és annak színét is módosíthatjuk, illetve itt nem zombik ellen harcolunk, hanem kannibálok jelentik ránk a veszélyt. Ugyanúgy, mint a hasonszőrű társaknál itt is utaznunk kell a bizonyos területek között, ami energiához kötött, bár ezt már megszoktuk. 

Remélhetőleg az Exile Survival is bőven elfér a stílus kedvelőinek gyűjteményében, ugyanis egész érdekes megközelítése ennek a játéknak a Conan-ból is ismert barbár stílus. Egyelőre csak Play Áruházban érhető el a játék és mikró tranzakcióval már az elején könnyebbé tehetjük életünket ebben a zord veszélyekkel teli vadonban.