Evil Lands – Dragons Dogma-ra emlékeztető akció RPG-re lehet előregisztrálni Play Áruházban

2019.06.16

A mobiljátékok rohamos fejlődését mi sem támasztja alá jobban, hogy lassan konzol stílusra emlékeztető alkalmazásokat kapunk, amik nem csak látványban, hanem játékélményben is megállják a helyüket. Határozottan ilyennek tűnik a Pascal Wager, és az előregisztrációval rendelkező Evil Lands is.

A játék mechanikája a trailer alapján elég erősen hasonlít a The Elder Scrolls: Blades című alkotásra, ami véleményen szerint szintén egész élvezhetőre sikerült. Az Evil Lands hasonló mechanikával viszont teljesen más jellegű harcrendszerrel próbálja megnyerni magának a játékosokat, ugyanis itt TPS nézetben kell irányítanunk hősünket, aki különböző támadásokra képes. A Karakterek a jól megszokott kasztokból épülnek fel: warrior, mage, és még elképzelhető, hogy lesz assassin, vagy ranger is. 

Hivatalos megjelenési dátum nincs, viszont a fejlesztők megígérték, hogy nyár közepén már érkezni fog a globális megjelenés. Első ránézésre jónak tűnik a játék, de az openworld map, valóban nyitott világú lesz-e, az még kérdéses. Ha mégsem akkor azért reméljük, hogy a harcrendszer kárpótol majd minket. Nézzétek meg a játék bemutató videóját, ahol a látványra és a harcrendszerre nem lehet panaszunk, ám a questek rövidsége még okozhat korai érdektelenséget, de reméljük, ezzel tisztában vannak a fejlesztők és valamivel megpróbálják kompenzálni ezt a hiányosságot. A gameplay trailer viszont bizakodásra ad okot, reméljük, hogy jó kis mobiljáték fog születni belőle.