Eternal Rhapsody - Elindult a Beta, egy újabb minőségi ARPG közeledik

2018.12.18

A legkisebb túlzást is mellőzve a mobiljáték piac túltelített az olyan körökre osztott harci stílusú játékokkal, amiknek az RPG-kre emlékeztető fejlődésrendszerük van. Szerencsére azért egy két kiemelkedő alkotást meg tudunk említeni, mint a Star Wars Galaxy of Heroes (iOS, Android), vagy az Age of Magic (iOS, Android), illetve a Lionheart Dark Moon (iOS, Android). Viszont az Az Action Square, kifejezetten az ő táborukat szeretné erősíteni bemutatkozó játékukkal. 

A Keleti stílust a nyugati játékok elemeivel próbálták ötvözni, ami néhol igen jól sikerült néhol bizony azért hibákba ütközik. Mindenesetre érdekes próbálkozás, még akkor is, ha komoly dark stílust, néha egy vicces karakter kicsit könnyedebbé teszi. 

A Látványos és változatos helyszíneken, illetve a jól meganimált harcokon kívül lehetőségünk van Quick-Time event-el védekezni egy adott támadást. Természetesen az OP akciók ellen tehetetlenek vagyunk, de egy-egy kisebb hit-et levédhetünk, és ha olyan a karakter akár azonnal visszatámad. Alternatív letöltő oldalakon már elérhető a játék bétája, hivatalos megjelenésről nincs információnk, de az idei évben kevés esély van a megjelenésre. Hamarosan részletes tesztel érkezünk a játékról.