Epic Raft Fighting Zombie Shark Survival – Korai hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2020.08.07

Ha valaki szereti a Survival játékokat, minden bizonnyal találkozott már Raft stílusú túlélő játékkal, amiknek külön érdekességük, hogy egy tutajon kell túlélnünk a tenger okozta szörnyűségeket, mint az éhség, szomjúság, vagy éppen a cápák hada okozta kellemetlen perceket. Nincs ez másképpen sem az Epic Raft-ban, ahol a vicces grafikai megvalósítás miatt úgy tűnhet, hogy egy könnyed kis raft játék, de ha elmélyülünk benne, rájövünk, hogy van azért kihívás ebben a kellemes kis mókás Raft játékban is. 

A Játék hangulata nagyon jóra sikerült, ahogyan próbálunk viccesen ábrázolt karakterünkkel, valami normális formát ölteni a tutajnak, hiszen tudjuk magát Vizi járművünket is fejleszteni, illetve különböző munkaasztalokat építeni, vagy olyan eszközöket, amik a túléléshez elkerülhetetlenek, mint a hal szárító, vagy a víztisztító berendezés. De vigyázzunk, hogy hova építjük, mert a tutaj szélét szét tudja tépni a cápa, és ha ott volt egy fontos eszközünk, akkor bizony az is a mélybe veszik. 

Első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik az Epic Raft, ahol azért nem kell görcsösen a túlélésre összpontosítanunk, de mégis akad benne annyi kihívás, hogy izgalmas órákat tudjon okozni. Nézzétek meg gameplay videónkat, és ha tetszett a játék, az alábbi linken már le is tudjátok tölteni. Jó tutajozást!