Epic Odyssey – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.06.30

Egy igen érdekes játékot adtak ki a HIKER GAMES fejlesztői Epic Odyssey címen. Nekik köszönhetjük többek között a Caravan War, elég híres Tower Defense játékot, vagy a fényekkel játszó Gleam: Last Light-ot. Most pedig a legújabb alkotásuk került bemutatásra, ami önmagában sok újdonságot nem hordoz mégis a teljes egészében, egy egész kellemes élményt ad. 

A Játékban rengeteg hős sorakozik fel, akik közül jó néhányat már a játék elején bezsebelhetünk, akikkel, izommetrikus nézetben, egy amolyan point-and-clickes módszerrel tudunk haladni a különböző küldetések illetve területek között. De ha harcra kerül a sor, akkor oldalnézetes automata harcrendszerrel nézhetjük hőseink mindent felmorzsoló küzdelmét. Mi csupán csak kezdeti elhelyezkedésüket tudjuk befolyásolni. Utána már csak rajtuk múlik a győzelem, vagy éppen a vereség. 

Saját bázisunkra is figyelnünk kell majd, hiszen idővel itt tudunk majd új hősöket beszerezni, illetve szövetségbe, klánba állni másokkal. De kereskedni és hősöket fejleszteni is szintén itt tudunk majd. 

Így első ránézésre nekem nagyon ígéretesnek tűnik az Epic Odyssey, aminek varázslatos grafikája, és a jól kidolgozott karakterek gondoskodhatnak, hogy sokáig élvezetes játék legyen. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a játék. Hamarosan gameplay videóval is készülünk nektek.