Eggy Go - Kipróbáltuk a Béta verziót

2021.05.20

NetEase híres arról, hogy már befutott, jól működő játékokból próbál meg valami hasonlót kitalálni. Így volt ez a Rules of Survival játékkal ami kísértetiesen hasonlított a PUBG-ra, de ott van példának okáért a Creative Destruction, ami pedig a Fortnite-ra hasonlít. Természetesen, legalábbis számomra, a nem "copy" jelzővel illetett játékaik sokkal jobban kedvemre valóak, úgy mint a Super Mecha Champions, vagy a Tom and Jerry Chase, ami kis hazánkban még nem elérhető sajnos, úgy ahogy az Eggy Go sem, ami pedig a Fall Guys játékra emlékeztet piszkosul.

Itt is adott 21 karakter, akiket emberi tulajdonsággal ellátott tojások fogják alakítani. Velük kell majd a különböző akadálypályákon átjutnunk úgy, hogy sikeresen benne legyünk a megkövetelt helyezésen belül. Így az első versenyen az első 16-ban kell szerepelnünk, míg a második versenyen a top 10-be kell bejutnunk. Előfordulhatnak az elődöntőkben csapatjátékok amikben a vesztes öt fő távozik, míg a döntőben az utolsó 5 játékos csaphat össze, amolyan egy maradhat játékmódokkal. Tehát ez a része tényleg nagyon hasonlít a Fall Guys-hoz.

Így összességében a teszt verzióról a véleményem, hogy nem sok különbség van a játékban a Fall Guys-hoz képest, ezért amíg várunk az eredeti műfajteremtő mobilos megjelenésére, addig talán el tudjuk ütni az időt az Eggy Go-val is. Pontos megjelenési dátum nincs, de szerintem legkésőbb nyár végén már globálisan is elérhető lesz az Eggy Go.