Dragon Raja – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.02.29

Elég hosszú várakozást követően végre elérhető globálisan is a Dragon Raja, ami egy anime stílusú cyberpunk MMORPG. Ügye milyen jól hangzik már ez is? És hangzásához méltóan, első ránézésre határozottan úgy tűnik, hogy valóban egész jól sikerült. 

Hosszú ideig csak ázsiai régiókban volt elérhető az Archosaur Games különleges játéka, ami nem is olyan kis mérettel rendelkezik, hozzávetőlegesen 5,5 giga helyet foglal el készülékünkön. amiért cserébe, különleges eventek sokasága vár minket. Hogy csak párat említsek, a 60 játékossal rendelkező különböző PvP harcok, vagy az autóverseny is különleges izgalmakat ígér, pont úgy, ahogyan a történetet kibontakoztató főküldetések is. 

Első ránézésre sem tűnik egy szokványos MMORPG-nek a Dragon Raja, de minél jobban elmélyülünk ebben az anime cyberpunk világban, annál jobban fog rabul ejteni minket, kérdés inkább csak az, hogy vajon tényleg hosszú ideig képes lesz a játékosok érdeklődését megtartani. Mi mindenesetre határozottan tudjuk ajánlani ezt a különleges MMORPG-t, akik egy kicsit más stílusra vágynak.