Dragon Raja – Egyre több jel árulkodik, hogy közel a megjelenés

2019.12.09

Play Áruházban és App Store-ban is elő lehet regisztrálni a megjelenésre, míg ezzel egy időben az ázsiai verzió már el is startolt, és egyre több hirdetést is lehet látni, amik mind arra utalnak, hogy nagyon közel lehet a Dragon Raja globális megjelenése. 

Cyberpunk stílusú MMORPG-ből nem sok címet tudnánk sorolni, főleg nem mobilos környezetben, ezért is különösképpen érdekes alkotásnak bizonyul a ZLOONG csapatának produkciója, akiknek szintén egy nagyon jó MMORPG-t is köszönhetünk a World of Kings személyében. Hivatalos megjelenésről szó sincs egyelőre, de ezek a jelek mind arra engednek következtetni, hogy nagyon közel lehet a megjelenés. Eléggé meglepő lenne, ha idén még berobogna, de mi annak csak örülnénk. Addig is tessék előregisztrálni a játék megjelenésére, vagy ha nem ismeritek még, akkor érdemes megnézni a játék trailerét. 

Update: A megjelenés várható időpontja App Store-ban 2020. Február 29. (szombat) Köszönjük az infót Myo Flexinnek. Androidra még nincs információnk a várható megjelenésről.