Disorder – Elindult ázsiai régiókban a zárt béta, új gameplay videó is készült a játékról

2019.06.24

A NetEase igencsak belehúzott a battle royale játékok terén ugyanis pár hónapja globálisan is elérhető legújabb alkotásuk a Cyber Hunter, de közben legalább 4 Battle Royale címen dolgoznak ezzel egy időben (King of Hunters - megjelenés bizonytalan, Eclipse Isle - megjelenés hamarosan várható, Ride Out Heroes - megjelenés időpontja nem ismert, Super Mecha Champions - megjelenés időpontja szintén nem ismert). 

A játék maga talán az Apex Legendshez hasonlítható a legjobban, ami szintén ősszel érkezik, mobilkészülékekre erről bővebben itt olvashattok. Mint az Apexben a Disorderben is karaktereink különleges képessége sokat segít a túlélés érdekében, amit csak egy jól összedolgozó csapat tud igazán kihasználni. Ázsiai régiókban elindult a béta, aminek köszönhetően máris több gameplay videó is található a játékról a világhálón. 

A béta pontosan Június 27.-én indul és a következő országokban lesz elérhető: Indonézia, Malajzia, Ausztrália, Új-Zéland. 

Előregisztrálni a hivatalos weboldalon lehet bár esélyt keveset látok, viszont érdemes próbálkozni annak, aki idő előtt szeretné kipróbálni a Disorder-t. Nézzétek meg a gameplay videót az új béta verzióról.