Devil May Cry: Pinnacle of Combat – Nem hivatalos Gameplay videók kerültek ki

2019.12.18

Nem hivatalos, és nem is akármilyen gameplay fogad minket, ha kicsit jobban utána nézünk, hogy a Devil May Cry tesztverziója ázsiai régiókban elstartolt, bizony van néhány szerencsés videós, tesztelő, akik már ki is próbálhatták a Devil May Cry: Pinnacle of Combat-ot, aminek megjelenése jövő évre várható a Capcom jóvoltából, de a Yunchang Games által fejlesztve. 

Igazából, már a Trailer is nagyon megnyerő, de a gameplay-t elnézve valóban erősen úgy fest a dolog, hogy DMC élményt fogunk kapni mobilkészülékünkön keresztül is. Pontos megjelenési dátum sajnos nincs, de reméljük, hogy még az év első felében berobog, mivel a videókat elnézve, jó lenne már most játszani vele. Controller-es bemutató videót is láthatunk a Gaming Mobile csatornájáról, ami alapján még a Bluetooth-os controller-es irányítást is támogatja játék. Mi ő, ha nem egy újabb konzol szintű játék mobilkészülékekre?  

Gameplay

Ezekkel a kiszivárgott videókkal kapcsolatban mindig is hitetlen voltam, sosem mertem nagy bizalmat szavazni nekik, mindenesetre itt vannak, és ha valóban ilyen lesz a game, akkor tényleg egy nagyon jó mobiljátékot várhatunk személyében akár prémium kategóriás lesz akár ingyenesen letölthető.

Controller-es Gameplay

A Videó alapján egy Gotroller OZ controller-t csatlakoztatnak a játékhoz, amivel egészen kifogástalanul működik. Sajnos ilyen esetben számolnunk kell, hogy egy jól megszerkesztett reklám fogásról is lehet szó.