Destiny Child – Globálisan is elérhető lett a Line Games igen merész játéka

2018.12.17

A Line Games eddig kisebb játékokkal szórakoztatott minket, mint pl. a Protocol: hyperspace Driver, Dragonflight for Kakao, vagy a Brave John. Ázsiai régiókban már egy éve elérhető a Destiny Child, viszont a globális megjelenés sokáig váratott magára, teljesen érthető okokból. Most viszont egy egészen új stílusú játékot készítettek a Line Games fejlesztői elsősorban inkább az Ázsiai régióban élő játékosoknak, azonban nagy sikerére való tekintettel globálisan is elérhetővé tették ezt a játékmenetben és látványvilágban is kicsit eltérő ARPG-t.

A PEGI 12-es besorolás illetve App Store-on az ajánlott korhatár: 17 év sem véletlen, mivel egy-egy karakter kinézete valóban elég merészre sikerült, nem tagadva, hogy ez a játék inkább az idősebb korosztálynak készült, ezúton is szeretnénk felhívni a szülők figyelmének fontosságát, mivel a játékipar mára olyan szórakoztató egységé nőtte ki magát, mint a mozi, vagy a könyvek, hogy korosztályhoz kötöttek. Pontosan úgy, mint a Destiny Child mobiljáték, aminek cenzúrázott változatát kapta meg az európai közönség, de még így is igencsak kihívóra sikerült. De mi nem pont ezért emeljük ki. A játék egyértelműen az Anime kedvelőit célozta meg sajátos hangulatával, varázslatos képi világával, és előzmény videójával:

Fantasztikus grafika, egy érdekes történet, és az ARPG-kre jellemző körökre osztott harcra emlékeztető játékmenet, jellemzi a Destiny Child mobiljátékot, egy kicsit sajátosabb köntösben, az Anime játékok rengeteg stílusjegyét magával hordozva. A PEGI 12-es besorolást figyelembe véve ajánlom minden olyat játékosnak, akik szeretik az Anime jellegű játékokat, a körökre osztott stratégiára építve. A Játék ingyenesen elérhető App Store-ból és Play Áruházból egyaránt, viszont mikrótranzakcióra számítanunk kell. Ezen a linken pedig a játék megjelenése óta történtekről láthattok egy összefoglaló videót. Jó szórakozást, és csak mértékkel a lobogó keblekkel.