Dark Sword 2 – Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a Dark Sword folytatásának megjelenésére

2019.07.08

Egy igazi oldalnézetes Hack-and-Slash játékot ismerhetett meg a nagyközönség a Dark Sword megjelenésével még 2016 tavaszán a Nanoo Company inc. által. A cég az óta sem jelentett be másik játékot, leszámítva a Merge Star-t, inkább az eddig elkészült alkalmazásukat fejlesztgették szépítgették, olyan szinten, hogy az utolsó frissítés is 2019 márciusában érkezett a játékhoz. Idén viszont nagyon úgy fest, hogy kipróbálhatjuk a második részt, ami látványban, játékmenetben és harcstílusban is sikerült megújulnia, úgy, hogy az eddig megszokott hangulatot továbbra is megkapjuk. 

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre még nincs, viszont gőzerővel dolgoznak a fejlesztők a megjelenésen, ebből adódóan feltételezzük, hogy még a nyáron megjelenhet globálisan a játék, Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt. 

Az első részhez képest a folytatásban már nem csak 1 karaktert irányíthatunk, hanem három hőst választhatunk a csapatunkba, akiket vihetünk magunkkal a harcba, ahol maguktól is képesek harcolni. Újításként szerepel majd a Fatima rendszer, amiben még erősebb ellenfelek, nehezebb kihívások és egyben sokkal jobb loot-ok várnak bennünket, amit akár egy ismerősünkkel Coop módban is játszhatunk. 

Nagyon úgy fest, hogy a Dark Sword 2 méltó folytatása lesz elődjének, amiben az újítások pont annyira jellemzik a játékot, hogy régi hangulatát még sikerülhet megőrizni a fejlesztőknek. Megjelenés hamarosan.