Dark Raider – Elérhető Play Áruházban, App Store-ban és Steam-en egyaránt

2020.06.12

Nem is olyan régen jelent meg az Unreal Dark Stud fejlesztőinek munkája a Dark Raider, ami a PC-s megjelenéssel egy időben debütált App Store-ban és Play Áruházban egyaránt. Egy Pixeles grafikájú Rogue like játék, ami első ránézésre nem is sikerült rosszul. 

A Játék Steamen 4 Eurónak megfelelő összegért vásárolható meg, addig az androidos verzió ingyenesen letölthető, de csak egy karakter és néhány pálya engedélyezett. A többi karakter a Mage és Barbarian darabja 380 Forintnak megfelelő összegért oldhatóak fel, de ha szeretnénk melléjük feloldani a többi pályát is, akkor van arra is lehetőség, hogy összesen 1190 Ft-ért tegyük ezt meg. Amúgy nem rossz ötlet, hogy külön feloldhatóak a karakterek is. 

Ezt az apróságot leszámítva viszont egy nagyon szépen kidolgozott rogue like játékot kapunk, amiben a jól kidolgozott harcrendszer dominál, amit irányíthatunk akár wireless kontroller segítségével is. Természetesen a fejlődésrendszer itt sem marad el, ahol fejlődik a sebességünk, életerő pontunk, vagy éppen a támadás értékünk, vagy különféle rúnákkal szerelhetjük fel hősünket, amik által érdekes képességekre tudnak szert tenni. 

Hamarosan részletes teszttel és videóval is készülünk a játékról.