Dark Days: Zombie Survival – Play Áruházban elérhető

2019.11.28

Pár napja már Play Áruház kínálatát bővíti a Dark Days, ami a LDOE egy érdekes koppintásának tűnik, ami talán még meg is érdemel egy kis figyelmet.

Last Day on Earth Copyk-ból már lassan Dunát lehetne rekeszteni, nem véletlen, hogy az utolsó ilyen próbálkozás, amiről cikket írtunk a Zone Z és a Frostborn volt, amik azért még tartalmaztak valami újdonságot. Most Viszont a Dark Days-re szeretnénk a figyelmeteket felhívni, ugyanis észrevehető különbség a fent említett survival játéktól, hogy itt izommetrikus nézet helyet TPP nézetben irányítjuk karakterünket, ezáltal egészen újszerű hatást keltve az eddig megszokott játékmenet mellé. Történetesen ezen kívül nem igazán véltem felfedezni komoly eltérést. Itt is energia kell ahhoz, hogy futni tudjunk a különböző állomásokra, illetve a járművek alkatrészeinek begyűjtésével gyorsabban és nagyobb távokat is képesek leszünk megtenni. 

Mindenképpen érdemes csekkolni a játékot azoknak, akik már kicsit unják a Last Day on Earth vagy hasonló kollégáit. Nézzétek meg bemutató videónkat, ahol még a Bunkert is meglátogatjuk. Jó szórakozást!