Crossout Mobile – Nagy a csönd, pedig dolgoznak a srácok

2020.07.14

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Wrestleryon Gameplay videója, amint VPN használatával kelltette életre a Crossout Mobile-t, és ahogyan elnézem a videót, nagyon ígéretesnek tűnik, ez az ingyenesen letölthető multiplayer autós lövölde. 

PC-s, Konzolos körökben már valószínűleg nem kell bemutatnom a Crossout-ot, ami egy 4v4 multiplayer játék, saját magunk által összetákolt pusztító gépjárművekkel, ahol külön tudjuk módosítani a felszerelhető fegyver arzenált, de különböző elemeket is lecserélhetünk, hogy még robosztusabb és pusztítóbb legyen álmaink Mad Max járgánya. A fegyverek elrendezésétől és típusától függ, hogy távolsági harcosként szeretnénk érvényesülni, vagy inkább a közelebbi pusztítóbb támadást helyezzük előtérbe. A lényeg viszont mindig ugyanaz: Elpusztítani, vagyis a semmivel kell egyenlővé tenni az ellenséges csapatokat. 

Egyelőre a megjelenésről sajnos hivatalos információ nincs, de reményeink szerint már idén játszhatunk vele. Több mint valószínű, hogy teljesen ingyenesen letölthető lesz App Store-ból és Play Áruházból egyaránt. Nézzétek meg Wrestleryon Gameplay videóját a játékról. Köszönjük a feltöltést.