CrossFire: Warzone – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.07.28

A CrossFire név ismerős lehet PC-n rutinos játékosoknak, hiszen jó pár éve egy elég népszerű címet tisztelhettünk benne. Most viszont mobilokra is érkezett egy CrossFire, Warzone címmel, ami teljes egészében megújult mechanikával tért vissza, ugyanis stratégia játékként köszönthetjük mobil készülékünkön ezt az érdekes játékot. 

Stratégiai játékként, sok újdonságot nem hoz a Crossfire Warzone, mégis az óriási szörnyek és a jól kivételezett bázisépítés miatt, érdemes szót említeni róla. Habár akik PC-ről ismerik, lehet a csalódás érzésével néznek rá a játék képeire, hiszen ők valószínűleg nem egészen ezt várták. Viszont ennek ellenére még okozhat izgalmas órákat, főleg ha a jól meg szokott hangulatot tudják reprezentálni a fejlesztők. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, de hamarosan új gameplay videóval is érkezünk. Addig is jó játékot kívánunk! 

A JOYCITY Corp. kiadásában teljesen ingyenesen letölthető a CrossFire: Warzone, amiben mikrótranzakcióra azért számítani lehet. Hamarosan részletes teszttel is érkezünk nektek a játékról.