Critter Clash – Elérhető Play Áruházban ez az Angry Birds-re emlékeztető PvP őrület.

2019.04.03

Sok táblás játék alapja volt az egymáson logó-függeszkedő különböző lények, akiket igen ügyeskedve kell egymás karjaiba illesztenünk úgy, hogy a kisujjbütyökkel kapaszkodó szereplők se pottyanjanak le. Ha viszont mindenki inkább a zuhanó repülők sorsára jutott, akkor bizony elvesztettük a játékot. 

Valószínűleg az ilyen típusú társasjátékok ihlették meg a Critter Clash alkotóit, ugyanis itt szintén egymáson függeszkedő és egymásba kapaszkodó állatok épségét kell biztosítanunk úgy, hogy a különböző állatkák, különböző tárgyakat tudnak dobálni az ellenfél logó állatkáira. Mindezt úgy kell tennünk, hogy vagy az állatkák ne bírják a folyamatos támadásainkat vagy a kötelet próbáljuk meg kiiktatni, amin függeszkednek. 

A Játék menete nagyon egyszerű, viszont a vicces állatkák és az érdekes játékmenet, ami azért picit hasonlít az angry birds-re, mégis képes lehet hosszú időre lekötni az erre érdeklődő játékosokat. Rengeteg állat áll a rendelkezésünkre, akiket csupán csak be kell gyűjtenünk, és máris függeszkedő hadseregünket erősítik majd. Vicces rajzok még viccesebb gesztusokkal dobják fel nekünk még pluszban az atmoszférát, amiben bizony más játékosok ellen kell harcba szállnunk. Play Áruházban teljesen ingyenesen letölthető a játék, de sajnos az App Store megjelenésre még picit várnunk kell. Addig is nézzétek meg bemutató videónkat a játékról.