Criminal Minds - Egy Rush Klicker-hez képest elég brutális lett

2018.11.20

Már el is érhető Play Áruházban a Criminal Minds The Mobile Game, vagyis a Gyilkos Elmék sorozat alapján készített játék, ami valóban a sorozat komolyságát emelte ki, talán egy mobilalkalmazáshoz képest még egy picit túlzóan véresre is sikerült, ami a korhatár besorolás hiánya miatt bizony akár még káros is lehet. 

Viszont a sorozat kedvelői valószínűleg sok újat nem fognak tapasztalni a széria komolysága miatt, viszont ezt a játék készítői megpróbálták a leghitelesebben vissza adni. Mint elméleti síkon, mintpedig képi ábrázolás  formájában nagyon jól sikerültek, már-már mintha kicsit túl véresek lennének a bűnügyi helyszínek, mégiscsak bárki számára elérhető játékról van szó.

Nem elég, hogy életszerűek az ábrázolás módok, még őrült gyilkosok elméjét  is ki kell ismernünk. Ez az a játék, amit korhatáros besorolás ellenére is idősebb játékosoknak ajánlunk, vagy azoknak akiknek nagy kedvencük a sorozat. Különben az élethű ábrázolás miatt elveszhetünk a mondanivaló fontosságán, hogy milyen tragikus tettek vezethetnek ahhoz, hogy valaki ilyen szörnyűségeket legyen képes elkövetni, illetve az is, hogy akármilyen jónak érzi magát a gyilkos, akkor is előbb vagy útobb kézre kerül és el kell számolnia tetteivel. 

Erősen meglepve éreznénk magunkat, ha ez a játék nem fog hallatni még magáról. Valószínűleg néhány emberjogi aktívistánál kifogja vágni a biztosítékot, viszont addig ha gondoljátok nézzetek bele, de csak felelősségetek teljes tudatában mivel igen erőteljes ábrázolást sikerült a készítőknek belevinni játékukba. Play Áruházban és App Store-ban is egyaránt elérhető. Részletes tesztünk hamarosan