COD: Mobile – Megérkezett a Season 3-al kapcsolatos frissítés

2020.01.17

Ahogyan Smith ügynök is mondta, aminek kezdete van, annak vége is. Nem csak ebből kiindulva, de hamarosan véget ér a Season 2, a Call of Duty: Mobile-ban, ami a 3. szezon kezdetét is jelenti. Egyelőre egy 1,4 Gigás frissítés formájában, rengeteg újdonságot kaptunk már most, és ezeket szeretnénk kicsit jobban megnézni, ugyanis Android és iOS rendszerű készülékekre is elérhető az frissítés. 

Az Update telepítése után, máris egy hosszabb üzenet fogad minket, amiben a főbb tartalmak szerepelnek, úgy, mint a Season 3, amiben Black Ops III fegyverek és Yellow Snake féle exclusive tartalmakra is felhívják a figyelmünket. Fejlesztést kapott a ranked mód, és újításon ment keresztól a felhasználói felület, ami legfőképpen a friend list-en látszik meg. Javítás történt a matchmaking balance-al kapcsolatban is. A gyakori kilépések, büntetést vonnak maguk után illetve csökkentet pont levonások járnak master rank elérése esetén. Hijacked map lekerült a Multiplayer Rank mód listájáról. Így már rankedezni nem tudunk a yachton. 

Battle Royale módban új térképet nem kaptunk, viszont a Warfare játékkal bővült a kínálat, ami a 20V20 összecsapást jelent. Igazi pörgős kiélezett csatákat játszhatunk a hatalmas térképen. 

Multiplayer játékmód 2 újítással is bővült: Az egyik a Scrapyard map, ami eléggé intenzívre sikerült a lángoló balesettel a közepén. Illetve egy teljesen új módot is kapunk, amit Rapid Fire néven találhattok, ahol sokkal gyorsabban töltődnek a kill streak pontok és a skillek is. 

Nézzétek meg utólagosan élő adásunkat ahol az új játékmódokat néztem meg. Jó szórakozást!