COD Mobile – Kínában már elindult a zárt béta

2019.04.03

A COD Mobile-t más néven a COD Legends of war-t már a híre jóval megelőzte ugyanis az idei év legjobb mobilos megjelenései között tartják számon. Nem véletlen a sok csoport és Facebook oldal, ami megalakult, köztük talán legkiemelkedőbb a Call Of Duty: Mobile Hungary és a hozzá tartozó facebook csoport is, ugyanis hazánkban sem kevesen várjuk a Call of Duty mobilos verzióját. Kínában elindult a zárt béta, de egyelőre néhány nagyobb streameren kívül a helyi játékosok többsége sem tudta még kipóbálni a játékot. 

Ikonikus karakterek, látványos grafika, módosítható fegyverek, Zombie mód, Battle Royale móka és minden érdekesség szerepelni fog, amit egy jó Call of Duty játéktól elvárhatunk. Nem véletlen, hogy ennyi játékos várja, hisz ezek az elemek pc-n és konzolokon is jó szolgálatot tettek, hiszen nagyon sokan, ezek az elemek miatt szerették meg az egész szériát. 

Hivatalos megjelenésről egyelőre semmi infó nincs, ahogy arról sem, hogy ingyenesen letölthető lesz-e vagy a prémium játékok táborát erősíti majd. Olyan pletykák is felütötték fejüket, hogy a megjelenés csak novemberre várható, ami azért nem kevés idő még, viszont mi mindig azon az elven vagyunk, hogy inkább jót, mint gyorsat. Tehát ha kell novemberig várunk türelmesen, és addig, ha bármilyen érdemleges információ a birtokunkba jut, azonnal tájékoztatunk benneteket. Nézzétek meg a legújabb Gameplay-t az új bétáról. Már most nagyon tudnánk élni ezt a játékot.