Clash Royale - Elindult az első profi liga

2018.08.21

A Clash Royale már 2016 márciusában jelent meg, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, annak ellenére is, hogy rengeteg hasonló már jobban kidolgozott játék került napvilágra, amik szintén olyan jó alkotásnak mondhatóak. A Clash Royale egyik népszerűsége minden bizonnyal a rengeteg versenyben is rejlik amit sorra rendeznek a fejlesztők és kiadók együttesen. 

A Játék kiadója a Supercell nem rejti véka alá terveiket, miszerint legalább olyan szintre szeretnék emelni játékukat az e-sport szinterén mint a Blizzard üvdözkéjének nevezett Overwatch. Ennek a tervnek erősítéseképpen már meg is alakult a Supercell eső profi észak-amerikai ligája ami augusztus 20.-án került bemutatásra. Nézzétek meg az első közvetítést a bajnokságról:

Aki kedvet kapott egy kis Clash Royale ligázáshoz, annak csak a játékban kell nagyon jól teljesítenie, amúgy minden csapat játékosának biztosítanak lakhatási lehetőséget, és fix bért is. Nézzétek meg a hangulatos reklám videót amit a liga népszerűsítésére készítettek.