Cat Quest 2 – a macskakaland folytatása már nincs messze

2019.05.11

A Cat Quest második része egyszerre teszi tiszteletét PC-n, Xbox-on, Ps4-en, Nintendo Switch-en, Androidon, és iOS-on is. Ami a megjelenéseket tekintve igen sok platformot jelent. Az első részhez képest a folytatásban már másodmagunkkal coop módban játszhatjuk végig az egész történetet. A Játék valószínűleg a fizetős játékok táborát erősíti pont, ahogyan az első rész is. 

Hatalmas open world terület, vicces karakterek, változatos enemyk jellemzik már az első részt is, ami önmagában is remek szórakozás volt. De most, hogy majd egy társunkkal együtt játszhatjuk végig ezt az érdekes történetet, mindenképpen figyelemre méltó. Ugyanis kevés teljes értékű kooperatív mobiljáték található akár Play Áruházban akár App Store-ban, ennek tekintetében is igen nagy hiánypótló a piacon. 

Hivatalos Facebook oldalon erősítették meg a játék fejlesztői a hírt, hogy a megjelenés már nincs messze, az első részt is volt szerencsénk kipróbálni, ami sajátos hangulata miatt elég könnyen beszippantja a kalandjátékok kedvelőit. Nézzétek meg bemutató videónkat az első részről illetve a második rész bemutató videóját.