Call of Duty: Mobile – Season 3

2020.01.05

Fura Jelenség az égen? Sniper mód Battle Royale módban? Prop Hunt a multiplayerben, aminek a vége pont az új szezon kezdete? Míg napról napra közelebb kerülünk ehhez a várva várt eseményhez, addig nézzük meg, mit is várhatunk egyáltalán ettől az új időszaktól a Call Of Duty: Mobile-ban. 

Az Activision nagyon jól tudta eddig is leleplezni tervüket a közelgő frissítéssel kapcsolatban, amiből néhány dolog pletyka szinten már napvilágot látott. Ezeket próbáltuk meg összeszedni nektek. Ugyanis új fegyverek, mint az MP5, MP7, G36C, vagy a Vector, teljesen elképzelhető, hogy elérhetőek lesznek az új frissítéssel, de lehet csak különböző eventek által a későbbiekben.

Új multiplayer pályák is várhatóak mind a Tunisia, Oasis, vagy a Meltdown. Battle Royale módban a dinamikusan változó időjárás mellé, lehetséges, hogy kapunk egy új mappot, ami pletyka szinten akár Chernobyl is lehet, amire elég erőteljes utalást érezhetünk a kékes-fehéres folt személyében, a Battle Royale map egén. 

Új járműveket is elképzelhetőnek tartjuk, mint esetleges teherautó, vagy motor. 

Természetesen, ahogy az eddigi season-ben is itt is várhatóak új karakterek, fegyver skinek, hibajavítások, amik 2020. Január 17.-én érkeznek, de a season kezdete csak 2020. Január 20.-a. Addig még van mit farmolni és készüljünk az új season kezdetére.  

Köszönjük az infót, a Call of Duty: Mobile Hungary Facebbok oldalnak. Kövessétek őket, ha eddig nem tettétek volna meg.