Call of Duty: Mobile – Mi lehet az égen, az a valami Battle Royale módban?

2020.01.04

A napokban egy érdekes jelenség ütötte fel a fejét COD: Mobile Battle Royale módjában, amit a szemfüles játékosok már a váróban is kiszúrhattak. Ugyanis egy nagy kékes-fehéres tátongó folt került fel az Isolated map egére, amit néha még játék közben is kiszúrhatunk. 

Rengeteg elmélet és pletyka ütötte fel a fejét, hogy vajon mit is jelenthet ez a fura jelenség. STAR GATE rajongók valami féle térkapuról súgnak össze, míg a nagy Call of Duty-n nevelkedettek a Modern Warfare 1-2 Pripyat küldetés térképéhez kötik, ellenben a Fortnite-osok rémültükben pedig rögtön fekete lyukat kiáltanak. 

Pletyka szinten érdemes elgondolkodni mindegyik variánson, hiszen azért nem is mindegyik elmélet tűnik olyan hihetetlennek. Ugyanis nem is olyan régen kiszivárgott néhány Youtube videó, amiben csupán pár kép látható amik az esetleges Chernobyl mappot ábrázolják. Mindezt alátámasztja az a tény, hogy a Modern Warfare 1-2 egyik küldetése is Pripyat -ban játszódik. Ha jobban megnézzük a kiszivárgott képet talán még láthatjuk is, hogy hol helyezkedhetne el. Mint tudjuk a fejlesztők az Isolated mappon sem voltak restek régi COD-okból ismert területeket felhasználni, így okkal feltételezhetjük, hogy hasonló lesz a kivitelezés most is. Amint a videóban is láthatjuk az információ egyáltalán nem biztos, ezért bele élnünk sem szabad magunkat, viszont szerény véleményen szerint nagyon jó ötlet lenne ezt így megvalósítani. 

Az Activison a kiszivárgott információk ellenére is nagyon jól titokban tudja tartani a közelgő frissítés tartalmának elemeit, így ezek az információk csupán spekulációk, miszerint a közelgő Battle Royale map Chernobyl lesz remélhetőleg úgy, hogy tartalmazza Pripyat körzetét is. Nagy valószínűség szerint az égen megjelenő kékes-fehéres folt pedig erre az bekövetkező eseményre szeretne utalni. Köszönöm a segítséget Norbi4t-nek a cikk megírásához.