Call of Duty: Mobile – King of the Hill – Élménybeszámoló

2021.04.13

Elsőnek került megrendezésre a Smart Mobile Games keretein belül a King of the Hill játék, amire több mint 38 játékos jelentkezett és hozzávetőlegesen 20 mérkőzés került megrendezésére a két óra alatt, amíg a játék tartott. 

A verseny SH.Not2Day elképesztő játékával kezdődött, aki 11 meccsen keresztül tarthatta a király címet. Másfél órán keresztül nyújtott kiváló teljesítménye hosszú ideig szórakoztatta a közönséget, míg végül HE.HunTer-nek sikerült ledönteni trónjáról, akit a következő trónkövetelő, SH.Killzy győzött le, aki veretlennek bizonyult további 7 körön keresztül, ezáltal kihívó nélkül maradt, így megnyerte az első SMG Call of Duty: Mobile King of the Hill játékot.

Olyan volt nézni ezeket az összecsapásokat, mintha modernkori gladiátor küzdelmeket nézett volna az ember, hiszen most amellett, hogy egy izgalmas játéknak lehettünk valamilyen módon a részesei, rengeteg dolgot tanulhattunk a látottakból és reméljük, hogy következő King of the Hill játékon még felkészültebbek lesznek, és még izgalmasabb párharcokat hoznak el nekünk a résztvevők!