Call of Duty: Mobile – Hungarian League – Egy újabb őrületes Derbin vagyunk túl

2020.07.27

Bizonyára sokan követitek a Call of Duty: Mobile - Hungarian League versenyeinek alakulását, ahol már lassan a végéhez ér a második bajnokság. Ami nem kevés izgalmakat tartogatott akár a játékosoknak, akár a nézőknek egyaránt. 

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy ezen a versenyen is Magyarország legjobb COD: Mobile játékosai csaptak össze egymással, ahol az izgalom garantált, hiszen a dobogón szereplő csapatok között alig pár pont különbség látható. Így az első helyen, jelen állás szerint a HUNTERKILLHUN klán szerepel, tizenkilenc ponttal. Ez úton is hatalmas gratulációnkat szeretnénk kifejezni a csapatnak. Nagyon szép játékot produkáltak. Míg a második helyen a WOLFBLOODHUN klán biztosította a pozícióját tizenhét ponttal. Nekik is gratulálunk. A verseny sorozat harmadik helyére, a tabella szerint a TETOVÁLTBUNKÓK klánnak sikerült eljutnia, tizenöt ponttal. Nekik is hatalmas gratulációnkat szeretnénk továbbítani, ez úton is. 

Nagyon kemény csatákon vannak túl a versenyzők, akik hihetetlen profizmusról tettek tanúbizonyságot az egész verseny alatt, hiszen hibát nem igazán engedhet meg magának, aki ezen a versenyen szerepel, és azt hiszem ez egyértelműen ki is derül az élő közvetítésekből, amit nyomon tudtok ti is követni a verseny Twitch csatornáján.

A cikk írásával egy időben már el is kezdődött a regisztráció a következő bajnokságra, ahová bárki jelentkezhet hivatalos klánnal. Így ha ti is úgy érzitek, hogy szeretnétek megmérettetni magatokat, ne habozzatok, hanem jelentkezzetek a versenyre, és legyen tiétek a győzelem!