Call of Duty: Mobile – Going Dark

2020.11.08

Hamarosan véget ér a Season 11, és ahogy lenni szokott, már lelkes informátorok elkezdtek szivárogtatni bizonyos adatokat, az új Season érkezésével kapcsolatban, így már szinte bizonyos, hogy a következő rész az éjszaka jegyében fog zajlani. 

Going Dark címmel, már feltételezhetjük, hogy az egész játék éjszakába borul, és nem úgy, mint a Warzone-ban, ahol a Halloween keretein belül lehet kipróbálni az éjszakai módot, zombikkal megfűszerezve, hanem ténylegesen éjszakai mappon zajlanak majd az eddig jól megszokott összecsapások. 

Egyelőre pontos részleteket nem tudni az éjszakai móddal kapcsolatban, de reményeink szerint, Multiplayer mappokon kívül még a Battle Royale mód-on belül az Isolated és az Alcatraz is kap egy ilyen hasonló frissítést. 

Minden esetre számomra érdekes az, hogy a Warzone-ban percek alatt mindenki Thermal Scope-os loadout-ot állított be magának a gunsmith-nél, míg a Call of Duty: Mobile-ban egyelőre nincs semmilyen night vision, vagy thermal scope lehetőség, leszámítva a Battle Royale mód drop-ból beszerezhető Thermal Scope-os Artic.50-est. Lehet, hogy pont ezzel fogják a season-al fogják majd behozni őket, hiszen régebben volt erre utaló szivárogtatás is. 

Az viszont nagyon valószínű, hogy egy új smg is érkezik majd a játékba, ami szokásosan bundle keretein belül lesz elérhető és, vagy ládából nyithatjuk majd ki.

Nagyon izgalmas Season elé nézünk a Call of Duty: Mobile-ban, amire feltételezhetően már nem kell sokat várnunk, de pontos dátumot sajnos nem tudunk. Viszont a Season 11 Battle Pass November 10.-e környékén jár le, úgy, hogy onnantól kezdve azért számíthatunk a Going Dark beköszöntére.