Call of Duty: Mobile – Csokit vagy zombit!!!

2019.10.10

2019. Október 1.-én jelent meg a Call of Duty: Mobile, és eddig mobilos játékoknál sosem tapasztaltunk ekkora népszerűséget, akár a letöltött játékok számát, vagy az eddig lejátszott meccsek számát nézzük. A Tencent Games és a Timi J3 Studio munkatársai nem dőltek hátra lazítani a sikereket látván, hanem inkább meglovagolva ezt a hullámot, nem is olyan sokára, Halloween közeledtével egy egész tartalmas frissítést kaphatunk.

A Frissítés tartalmaz majd jó pár új skint, néhány fegyvert, és természetesen a várva várt zombi módot, ami, amolyan sztori szerű vonalat fog képviselni. Ráadásul coopban is tudunk majd játszani barátainkkal. 

A Mulitplayer részben is kapunk jó pár játékmódot, mint Pl. a hírhedt free for all, amit már tesztelhetünk is, ahol egy teljesen sajátos szabályrendszerben kell felvennünk a harcot az összes aktuális játékosok ellen. Ősrégi COD-osoknak ismerős lehet a Hardpoint mód is, ami nem kis kihívást fog jelenteni még a haladó játékosoknak is. Mindezek mellett még elérhető lesz a Sniper only, Rocket only, és a Gun Game típusú játékmódok is.

Lényegében ezzel a frissítéssel kapjuk meg a teljes játékot, ami igazából már most is nagyon jól pörög mobilos viszonylatban, de ezzel az update-el egy szép kerek egész lesz ebből a remek mobiljátékból. Nézzétek meg a Mobil Játékosok Közössége videóját a Zombie mode-ról amit még a Béta idején csináltak. Azóta csak jobb lett. Jó szórakozást!