Call of Duty Mobil – Magyar Battle Royal bajnokság – Díjátadó – élménybeszámoló

2020.06.08

Az évek során megfordultam néhány díjkiosztó ünnepségen, illetve több gamer találkozón is, de most mégis teljesen újdonságként hatott a Call of Duty Mobil bajnokság első díjátadó ünnepségén részt venni. A Neves rendezvény Június 6.-án, a Chupito Bárban került megrendezésre a Wesselényi utca 11 szám alatt, ahol a teljesség igénye nélkül a Magyar Call of Duty Mobile-osok legjava tiszteletét tette. 

Mi már a SAS-okkal hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy részt veszünk a díjátadón, ezért külön öröm volt, hogy velük is személyesen találkozhattam. Amikor megérkeztem, szinte már telt ház volt a bárban, és bizony mindannyian e miatt az esemény miatt jöttek el. Így volt szerencsém nagyon sok klán taggal és klán vezetővel megismerkedni, akikkel nagyon tartalmas és tanulságos beszélgetéseket folytathattam, akár a Call of Duty: Mobile-ról, a Bajnokságról, vagy bármilyen más témáról. 

Azt hiszem, nyugodtan állíthatom, hogy egy két nagyobb klánt leszámítva a Magyar Call of Duty: Mobile közösség 18 év feletti tagjai talán mind jelen voltak, hiszen olyan híres klánok tagjaival sikerült beszélgetnem, mint a TetováltBunkók, P***Vadászok, Fortissimo, CoA, BetyárokCODKlán, Magyar Szotyisok, WarYouKilla, Hungarian Elit Clan, ReaPeRS vagy a győztes csapat a Sunset (E) Team. 

Remek hangulatban zajlott a díjátadó, Radikal Gyula osztotta ki a nyereményeket, egy szép beszéd kíséretében. Az 5. helyen végeztek a BetyárokCODKlan, 4. helyre a WarYouKilla klán tagjai jutottak, míg a dobogó 3. helyét a Fortissimo klán foglalhatta el. Az "ezüstérmet"a Hungarian Elite Clan (H.E.C.) kapta, így övék a második helyezés. A dobogó legfelső fokára pedig a Sunset E Sport tagjai állhattak. Ez úton is szeretnénk gratulálni a résztvevőknek és a nyerteseknek egyaránt, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem kis megmérettetés volt ez a verseny. 

Az ünnepség után, pedig sörözés és üdítőzés közben barátságos mérkőzéseket játszottak a csapattagok, ami szintén remek hangulatban zajlott. Így összességében nagyon jó élményekkel távoztam az első Magyar Battle Royal bajnokság díjátadójáról, és már várom is a következő versenyeket és rendezvényeket, amiben még több klán fog részt venni. 

Fotókat készítette: Szeder Roxána, Katona Gyula, Dequator Marses

Nyeremények
Nyeremények
Nyeremények
Nyeremények
TetováltBunkók
TetováltBunkók
Díjátadó
Díjátadó
ReaPeRS és a TetováltBunkók
ReaPeRS és a TetováltBunkók