Breaking Bad: Criminal Elements – Play áruházban és App Store-ban is elérhető

2019.06.07

A világ legjobb sorozatai közt tartják számon a Breaking Bad szériát, amiben Bryan Cranston páratlan alakítást nyújtott. A történet szerint Walter White karakterét alakítja, aki egy előrehaladott stádiumú tüdőrákot kapott kémiai tanár, és emiatt úgy dönt, hogy élete utolsó éveit a bűn útjára lépve éli meg. Ebből a történetből pedig most mobiljátékot készítettek az FTX Games LTD fejlesztői, akiknek több hasonló játékot is köszönhetünk, mint például a Criminal Minds: The Mobile Game-t, vagy a Narcos: Cartel Wars-t.

A sorozat alkotóival közösen készítették el ezt a történet alapú bázisépítő játékot ahol konkrétan Heisenberg (Walter White) titkos laborját kell fejlesztenünk, menedzselnünk, hasonló módon, mint azt, ahogyan a sorozatból megszokhattuk. elsőnek még csak Jessie-vel dolgozunk együtt, hogy jobb alapanyagból, jobb "terméket" állítsunk elő, később viszont már egész sereget kell toboroznunk, hogy biztonságban érezhessük, legálisnak nem igazán mondható üzletünket.

Erkölcsileg, azért meg tudnánk kérdőjelezni a játék helyességét, viszont elrettentő példának még akár hasznos is lehet, ha a fejlesztők át tudják adni a sorozat által megismert személyiség változást, amit a bűn és a pénz okozhat, akár egy békés kémiatanárral is. A Játék Június 6.-án jelent meg Play Áruházban és App Store-ban egyaránt.